Vuçiq: Duhet një president tjetër për ta njohur Kosovën (VIDEO)

Vuçiq: Duhet një president tjetër për ta njohur Kosovën (VIDEO)
Marrëveshja nuk duket afër nëse shihen pikëpamjet që i kanë vet presidentët Hashim Thaçi e Aleksandër Vuçiq.
Derisa kosovari pret njohje reciproke, serbi u deklarua se s’mundet ta njoh Pavarësinë e Kosovës.Kronikë e zgjeruar nga gazetari Besnik Tahiri..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME