Vuçiq i drejtohet gazetarit nga Kosova: Idriz, a po lexoj mirë shqip? (Video)

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, gjatë një takimi sot me kandidatët e Listës Serbe në Beograd i ka lexuar disa dokumente të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Kosovës (KQZ) në gjuhën shqipe: Lista e kandidatëve dhe subjekteve politike, me ç’rast i është drejtuar gazetarit nga Kosova, Idro Seferi, se a ka lexuar mirë?,shtype rekl,am dhe shiko vide,on