Vuçiq: ‘Ne Nuk E Njohim Kosovën, Së Shpejti Do E Marrim Gjithë Mitrovicën’ Dhe Brezovicen

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq tha se Serbia asnjëherë nuk do e njeh Kosovën si shtet i pavarur sepse Kosova sipas tij mbetet pjesë dhe krahinë e padiskutushme e Serbisë. Mes tjerash, presidenti Vuçiq tha se së shpejti Serbia do e merr gjithë Mitrovicën sepse sipas tij ka ardhur koha të ndërhyjë në veri ashtu siç duhet shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon e plote e cila po le nam ne rrjette sociale dhe me gjere ne te gjithe rrjetet dhe me gjere.