Vuçiqi për shkëmbimin e territorit, thotë vonim po pshtim jo se është punë e kryer

Gjithashtu, ai në postimin e tij në Facebook, ka përmendur edhe deklarimet e Presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiqit, i cili e konsideron këtë çështje si punë të mbaruar.

Gjithashtu, ai ka thënë se “Nuk duhet të besojmë te iluzioni se Serbia, nëse bie dakord Prishtina, në këmbim të veriut të Kosovës do ta ta njohë shtetin e Kosovës..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME