Vuçiqi, Thaçit: Mogherini ka më së shumti dëshirë të puthet me ty… mos u bëj sikur nuk e di serbishten

E në ndërkohë, teksa Mogherini përshëndet të pranishmit, kur i afrohet Thaçit të cilin e përqafon dhe e puth në faqe, dëgjohet presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq të thotë: “Hashim, Federica më së shumti ka dëshirë të puthet me ty”, kurse Thaçi nuk dëgjohet ta komentojë atë në këtë rast, por Vuçiqi vazhdon: “Shikoni se si bëhet sikur nuk merr vesh serbisht, por di shumë mirë”.Pas kësaj deklarate të Vuçiqit, Thaçi dëgjohet tek qesh ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: