Wake Up/ Sërisht tërmet, Live në studion e Wake Up ja si reaguan

Wake Up/ Sërisht tërmet, Live në studion e Wake Up ja si reaguan,në njëren nga studiot e medias të njohur Shqiptare ndodhi diqka që nuk pritej aspak nga askush,ja dhe reagimi i tyre do ju befasojë.
Përderisa ishin live në studion e Wake Up duke folur për tërmetin,ndodh tërmeti ja si reagojn ata.