WOOW E bujshme! “Amerika po përgatitet për krijimin e shtetit të tretë shqiptar“

WOOW E bujshme! “Amerika po përgatitet për krijimin e shtetit të tretë shqiptar“

Avokati i njohur Spartak Ngjela thotë se Amerika po përgatitet për krijimin e shtetit të tretë shqiptar. “Ka një shtet shqiptar të dytë në Ballkan, Kosova. Kemi një shtet të tretë që po përgatitet të jetë shqiptar, Maqedonia, që nuk e kemi përgatitur ne. Ka ardhur dhe i ka “thyer hundët” Brian Yee. Kemi edhe lëvizje anësore të pa rëndësishme që tregojnë për një vizion të ri amerikan për Ballkanin Perëndimor. Flitet që është interes primar i SHBA-ve me p’oshtë shihni videjon mbi relamen