Xhelozi femr rash ajo Kërcë.no.het me vde kjje sepse… ka gjo.ksyn e madh(Video)

Ajo është simpatike dhe seksi, megjithse pak e kolme… Bëhet fjale për Jessica Gonzalez Garcia, e cila ka mbi 223.000 ndjekës në ‘Instagram’ që i ka fituar me format e saj që bien në sy menjëherë.Por, edhe pse fansat i ka vetëm prej “aseteve”, janë pikërisht këto “asete” arsyeja që e kërcënojnë me vdekje në rrjetin social. “Mendoj se femrat më shajnë dhe më kërcënojnë pasi janë xheloze për pamjen time të jashtme”,- thotë aktorja spanjolle. Por deri tani nuk është zbukuar nëse pas “femrave” që e kërcëno.jnë me jetë qëndron ndonjë manj.ak psik.opat……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn