Zbardhen detaje se çfarë u kishte thënë 26-vjeçari zyrtarëve të Konsullatës së Kosovës

Ish-deputeti Milaim Zeka ka reaguar pas vdekjes së 26-vjeçarit në Qendrën e Studentëve. Zeka e ka quajtur hakmarrje politike dërgimin e Agon Musliut në karantinë, raporton Express.

Sipas Zekës, 26-vjeçari kishte treguar që është mërzitur shumë për familje dhe se kishte probleme të rënda me veshkët.

Zeka thotë se ai kishte shpresuar që për shkak të dokumenteve mjekësore si dhe angazhimit direkt të Ambasadës në Berlin, ai nuk do të izolohej sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: