Zbrit se të v.r.ava’, nusja tregon te.rrorin që po i bën vjehrra: Në sy të njerëzve sillet… po më…

Si fillim, mos e ngatërroni një vjehrrë koketë dhe të lla.stuar gjithë jetën nga djali dhe bashkëshorti, me një vjehrrë që është e li.gë dhe xheloze.

Artikulli në vijim, i kushtohet tipit të dytë….

Shpesh njerëzit nuk e ekzagjerojnë kur thonë se “vjehrra ime është e ke.qe”.

Disa e shterojnë energjinë e jetës suaj me sjelljet he.lmuese shtype rekl,am dhe shiko vide,on