Zbrit se të vr .ava’, nusja tregon te rrorin që po i bën vjehrra: Në sy të njerëzve sillet… po më…

Zbrit se të vr .ava’, nusja tregon te rrorin që po i bën vjehrra: Në sy të njerëzve sillet… po më…

Si fillim, mos e ngatërroni një vjehrrë koketë dhe të lla.stuar gjithë jetën nga djali dhe bashkëshorti, me një vjehrrë që është e li gë dhe xh loze.

Artikulli në vijim, i kushtohet tipit të dytë….

Shpesh njerëzit nuk e ekzagjerojnë kur thonë se “vjehrra ime është e ke qe”.

Disa e shterojnë energjinë e jetës suaj me sjelljet he lmuese shtype rekl,am dhe shiko vide,on