Zbulohet Burri Ky Është Kosovari I “Dhu-Nuar” Nga Bashkëshortja Në Gjermani! / VIDEO

Remzi Xh. nga fshati Opajë i Kumanovës është personi që u tha se u “dhu-nua” nga bashkëshortja e tij në Gjermani para syve të fëmijëve të tyre, por cila është e vërteta?Sipas informatave që kanë ardhur deri te redaksia jonë e news33, shpekulohet që Remziu disa herë ka marrë te holla pa leje nga shtëpia dhe se i njëjti është denoncuar në polici nga e shoqja për harxhime të buxhetit familjar në kazino per me teper hap foton apo videon ne vazhdim n diqni раmјеn.