Zbulohet burri që është “dhu.nu.ar” nga bashkëshortja në Gjermani! / VIDEO

Sipas informatave që kanë ardhur deri te redaksia jonë e news33, shpekulohet që Remziu disa herë ka marrë te holla pa leje nga shtëpia dhe se i njëjti është denoncuar në polici nga e shoqja për harxhime të buxhetit familjar në Casion, Borde le Se xi dhe shumë tjera, Ai ka inxhizuar gruan e tij ekstra për tu hakmarr pasi gruaja e mjer i ushqen fëmijët me mundin e saj.Per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte