Zbulohet E Vërteta Se Çka I Tha Ramushi Vuçiqit Në Berlin, “Mos Me Këqyr Se Ta Ç kyej Gojën E Ta”…

Li derët e Ballkanit Perëndimor u mblodhen së bashku në Berlin, me ftesë të kanc elares gjermane, Angela Merkel dhe presidentit francez Emmanuel Macron.Në Samit u diskutua për raportet e ndërfqinjësisë dhe mundësitë e pajtimit, nga ku do të kërkohet vazhdimi i dialogut Kosovë-Serbi.Një gjë e tillë është vrejtur edhe përmes kësaj fotografie ku shihet se Haradinaj e shikon me një shikim vr astar presidentin serb, Vuçiq shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet e plota i cili po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere.