ZBULOHET EDHE NJË VRIMË E ZEZË: ËSHTË AQ E MADHE SA NUK MUND TA SHPJEGOJMË(VIDEO)

ZBULOHET EDHE NJË VRIMË E ZEZË: ËSHTË AQ E MADHE SA NUK MUND TA SHPJEGOJMË(VIDEO)

Astronomët kanë zbuluar një vrimë të zezë në Rrugën e Qumështit aq të madhe sa që vë në dyshim modelet ekzistuese të zhvillimit të yjeve, thanë shkencëtarët.
Zbulohet edhe një vrimë e zezë: Është aq e madhe sa nuk mund ta shpjegojmë
LB-1 ndodhet 15,000 vite dritë larg nga Toka dhe ka një masë 70 herë më shumë se Dielli, sipas revistës ‘Nature’ shtippe rekk lamen dhe shiko vjideo..