Zbulohet Robert Berisha thotë u ndava me Norën,por protesta nga Kosovarët na bashkoi sepse.. (Video)

Pas ndarjes së Roberit me Norën ishte shprëndarë lajmi nga faqja satirike ‘Kukunews’, se një protestë do të organizohej kundër ndarjes së tyre.

Shumë edhe i besuan këtij lajmi, duke menduar se një gjë e tillë do të ndodhë, por i befasishëm është fakti që edhe vet njëri nga protagonistët e ngjarjes, e kishte besuar një lajm të tillë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: