Zëdhënësi i PDK’së përplaset keq me Sami Lushtakun: Tash unë kullna në PDK

Emërimi si zëdhënës i PDK’së, duket se i ka dhënë shumë zemër djaloshit nga Ferizaji, ish-drejtorit të INPO’s, Avni Bytyqit.
Avniu i njohur si njeri i rreptë dhe zë i fuqishëm edhe brenda partisë, sot ka pasur përplasje të ashpër edhe me ish-kryetarin e Skënderajit, Sami Lushtakun. Per te pare videon shtyp ne rek1am