Zgjidh nje numer te vareses per t’a zbuluar se cfare grua je

Po ju paraqesim 6 varëse, zgjidh atë që të pëlqen më shumë dhe zbulo çfarë lloj gruaje je.

Nëse zgjodhe:

Varësen n.1

Je shumë femërore, të pëlqen të vishesh shkëlqyeshëm dhe të krihesh bukur. I kushton rënëdësi shëndetit trupor dhe nuk kursehesh në kremra dhe maska bukurie.

Varësen n.2
Emocionet e tua janë njësoj me inteligjencën që ke. Çdo moment i jetës tënde ka një vlerë dhe çdo eksperiencë është ndryshe nga të tjerat. Je në gjendje të përballosh vështir.ësitë me kokën lart.

Varësen n.3

Ti zgjedh minimalizmin dhe detajet e rëndëishme. Si në stilin e të veshurti, edhe në mënyrën e të jetuarit, nuk e do sipërfaqësoren. Je njeri i gëzuar, aktiv dhe gjithnjë një lëvizje. Je grua e pjekur që jeton pa paragjykime.

Varësen n.4
Je një zanë! Të pëlqen të krijosh, të nxjerrësh diçka nga veshjet. Kërkon dashurinë që ende nuk po vjen. Për ty familja është gjëja më e rëndësishme.

Varësen n.5

Ke karakter të fortë dhe nerva çeliku. Mendja jote është shumë e hapur dhe e gatshme për të mësuar gjithnjë gjëra të reja. Në marrëdhënie je shumë kërkuese dhe i përzgjedh me kujdes njerëzit që frekuenton.

Varësen n.6

Shpirti yt tështë i mbushur me gëzim, luks dhe shkëlqim. Ndonjëherë vishesh në mënyrë shumë ekstravagante. Lëri ndjenjat e tua të dalin në pah, pa menduar shumë.