“Zgjohu, do shkosh në shkollë”, ky është 16-vjeçari shqiptar që ndërroi jetë nga at,aku kar,diak teksa ishte në gjumë

“Zgjohu, do shkosh në shkollë”, ky është 16-vjeçari shqiptar që ndërroi jetë nga at,aku kar,diak teksa ishte në gjumë

Një ngjarje tra’gjike ndodhi në një familje shqiptare në Itali, ku 16-vjeçari Matteo Markui ndërroi jetë në mënyrë të papritur, gjatë mëngjesit të djeshëm. Adoleshenti, i cili kishte lindur në Itali nga prindër emigrantësh shqiptar, u gjet i pajetë nga nëna e tij, teksa ishte duke fjetur.
E ëma e adoleshentit shkoi për ta zgjuar nga gjumi, pasi po i bëhej vonë për shkollë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: