Zhurma dhe pamje të fr.ikshme, djali nga Tirana vendos kamerë në shtëpi, ajo çfarë sheh i fut fr.ikën në palcë (Video)

Të gjithë fri.kësohemi kur dëgjojmë zhurma të çudi.tshme në shtëpinë ku jetomë, aq më tepër kur ato ndodhin natën .
Një qytetar ka shkruar për redaksinë e JOQ ALBANIA, ku tregon se prej ditësh është duke u përballur me një situatë të pazak.ontë në shtëpinë e tij. Ai shprehet se rreth orës 02:30 dhe deri në orën 03:00, qeni i tij shkonte tëk cepi i ballkonit dhe bënte veprime të ç.uditshme, të shoqëruara edhe me lehje shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: