Zieni Limonin Në Mbrëmje Dhe Pini Lëngun Sapo Të Zgjoheni, Efektet Janë Mahnitëse

Zieni Limonin Në Mbrëmje Dhe Pini Lëngun Sapo Të Zgjoheni, Efektet Janë Mahnitëse

Përbërësit : 6 limona, 0.5 L ujë.Mjaltë.Përgatitja:Së pari, ndajini ne feta 6 limonët në gjysmë dhe hidhini ato ne tenxheren me 0.5 L ujë.Zieni i ujin për 3 minuta. Me pas hiqeni tenxheren nga zjarri dhe lëreni për 10-15 minuta.Hiqini limonët dhe tulin e tyre nga uji.Hidheni ujin e ngrohte me limon në një filxhan çaji, duke e shtip relamen meposhte mundeni ta merrni edhe ju receten e cila po le nam ne rrjetet soc iale dhe me gjere nte gjith rrjetin dhe em gjere….per me shum infor mata shtyp ne rek lamen me posht dhe lexo laj min e plot nuk do te zhgenje heni