‘Zogu i Tiranës’ 15 ditë në bu’rg, lirohet pronarja e qendrës estetike e tre vajzat

Hermes Nikaj, i riu që njihet ndryshe dhe si “Zogu i Tiranës”, i ndaluar në 24 nëntor 2019 nga po’licia, është mbyllur në qe’li me një afat 15 ditor. Gjyqtarja Shefkia Demiraj, ka caktuar këtë masë sigurimi për Nikaj, duke i lënë 15 ditë afat Prokurorisë që gjatë kësaj kohe të zhvillojë një ballafaqim mes dy personave të tjerë, biznesmenin A.Gjini dhe vajzën D.N, që u kapën në mesnatë së bashku me Nikaj në një dhomë të hotelit “Autostrada” ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: