ZOTI NA RUJT: Shikojeni si Çahet toka nga tërmeti në Shijak

ZOTI NA RUJT: Shikojeni si Çahet toka nga tërmeti në Shijak

Tër.meti i fuqi.shëm i së martës ka ça.rë tokën në një gjatësi rreth 1 kilometër në fshatin Jubë të Shijakut. Banorët e zonës janë shprehur të hab.itur me atë që ka ndodhur në tokat e tyre dhe nga fen.omeni i paza.kontë. Sipas ekspertëve, çarje të tilla të tokës janë normale në tër.mete të fuq.ishme si ai 26 Nëntorit shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni pamjet.