Zvicerani që jeton në Kosovë dhe merret me bujqësi (VIDEO)

“Fol Shqip Show” i cili zakonisht realizohet në Zvicër kësaj radhe ka qenë më ndryshe, një intervistë është realizuar në qytetin e bukur të Gjilanit me një zviceran i cili ka 14 vjet që jeton dhe vepron në Kosovë.
Ai në emision tregoi se ideja për tu shpërngulur në Kosovë ka ardhur pas një aksidenti që ai ka pasur ku gati e ka humbur jetën, dhe kjo e ka shty atë të mendoj se çka të bëjë me jetën e tij. Per te pare videon shtyp ne rekl,am